Прес-центр29 листопада 2017, 12:11

Луганському інституту фізичного виховання та спорту – 70 років

Урочистості з нагоди 70-річчя Навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту Луганського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися у місті Кремінна.

Вітаючи присутніх, заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик зазначила, що цей ювілей є святом для всієї області, бо, не дивлячись на важкі часи, заклад продовжує готувати фахівців у сфері фізвиховання.

«Відновлення спортивної інфраструктури на території Луганщини – одне з пріоритетних завдань облдержадміністрації. Кожен з нас робить все залежне, аби спорт мав розвиток. Тільки спільна робота обласної влади, тренерів та спортивної спільноти зробить Луганщину сильнішою», – відзначила Ольга Лішик.

Вона нагородила Почесною грамотою облдержадміністрації працівників даної установи. Так, за високий професіоналізм, сумлінну працю, досягнення у реалізації державної політики в галузі освіти та виховання відзначено старшого викладача кафедри олімпійського та професійного спорту Олександра Брусака, кандидата біологічних наук, доцента кафедри теорії та методики фізичного виховання Анатолія Полтавського, кандидата біологічних наук, доцента, завідувача кафедри фізичного виховання Сергія Шинкарьова.

Крім цього, Лист подяки отримала старший викладач кафедри спортивних дисциплін Тетяна Полулященко.

До поздоровлень долучилися і студенти закладу, які порадували присутніх танцювальними та вокальними номерами. Пісенний подарунок пролунав і від вихованців Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії».

Нагадаємо, що наразі Навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту Луганського національного університету імені Тараса Шевченка базується у місті Кремінна. У закладі навчається понад 600 студентів, з якими працюють близько 40 викладачів. Навчальний процес забезпечують п’ять кафедр.