Прес-центр13 травня 2023, 08:05

Макіївка, Стельмахівка та Білогорівка потрапили під вогонь ворога, до Сватового приїхали військові рф з психічними розладами, у так званій «лнр» готують ще одну хвилю мобілізації

«Минулої доби ворог не вів наступів на Луганській ділянці фронту, втім артилерійські та мінометні обстріли наших сіл росіяни не припиняли, як і регулярні авіанальоти. Їм байдуже, що там залишаються люди, які вже були в окупації і яких противник так би мовити «визволяє» вже вдруге за рік», - підкреслив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

На тимчасово окупованих територіях, через велику кількість поранених військових рф, загарбники змушують лікарів працювати у кілька змін.

До речі, для поповнення втрат до одного із підрозділів противника, що діє у Сватівській громаді, надійшов резерв із числа відмобілізованих осіб.

Серед новоприбулого особового складу є військовослужбовці, які проходили лікування та реабілітацію через психічні розлади.

Аби залатати діри в піхотних підрозділах, окупанти готують нову хвилю мобілізації у так званій «лнр».

Із червня вони сподіваються отримати додатковий резерв живої сили у вигляді школярів, яким виповниться 18 років, а також випускників вищих навчальних закладів.

Тих, кого кілька місяців тому направили довчитися у виші, влітку можна буде повернути на фронт. Якщо вдало захистять дипломну роботу.