Прес-центр17 липня 2017, 10:07

Марина Порошенко зустрілася із дітьми з прифронтових територій, яких Фонд Порошенка відправляє на відпочинок до Кіпру

Дружина Президента України, Голова Благодійного Фонду Порошенка пані Марина Порошенко зустрілася із 20 дітьми з Донецької та Луганської областей, яких Благодійний Фонд Порошенка відправляє на оздоровлення та відпочинок до Республіки Кіпр за сприяння Мінсоцполітики. Закордонна подорож триватиме до 25 липня.

За словами Марини Порошенко, сьогодні українські діти з прифронтових територій потребують більше нашої уваги і підтримки: «Саме тому Благодійний Фонд Порошенка запропонував свою допомогу та профінансував десятиденний відпочинок дітей із лінії розмежування вартістю майже 200 тисяч гривень. Дуже важливо, щоб ці маленькі українці згадували своє дитинство крізь призму добра. Тоді вони виростуть справжніми патріотами своєї держави та продовжать примножувати гарні справи», – зауважила дружина Президента.

Серед учасників поїздки – діти, постраждалі внаслідок збройного конфлікту на Сході України, та діти загиблих учасників бойових дій. Відпочинок фінансується за рахунок Фонду Порошенка та Уряду Республіки Кіпр. На юних туристів чекають екскурсії, прогулянка по Національному парку Троодос та відпочинок на березі моря.

Напередодні поїздки дітям забезпечили культурну програму столицею України, під час якої вони відвідали Музей води, Музей Десятинної церкви, Києво-Печерську лавру та прогулялися Андріївським узвозом. А разом із Мариною Порошенко діти піднялися київським фунікулером по Володимирській гірці та пройшлися Михайлівською площею.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-zustrilasya-iz-ditmi-...