Прес-центр19 березня 2021, 09:03

Марківська громада отримала мобільний ЦНАП

У Києві Представники Європейського Союзу та Уряду України передали ключі від чотирьох мобільних ЦНАПів очільникам громад країни.

Мобільні ЦНАПи створені за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та будуть надавати адмінпослуги більш ніж 125 000 жителям Марківської громади Луганської області, Немирівської громади Вінницької області, Підволочиської громади Тернопільської області, Лозівської громади Харківської області. 

Це спеціальне авто, облаштоване для двох адміністраторів та трьох відвідувачів, яке працює в форматі повноцінного офісу ЦНАПу та надає послуги у форматі «єдиного вікна» тим, хто не може отримати послугу у стаціонарному ЦНАПі або онлайн.

«ЦНАП на колесах» обладнаний мобільною валізою для отримання послуг вдома, облаштовані пандусом, кондиціонером та системою обігріву, відеоспостереженням, необхідною офісною технікою та POS-терміналом.

Програма «U-LEAD з Європою» також надала інституційну підтримку у модернізації основного офісу ЦНАП для всіх чотирьох громад, та підтримку у створенні 10 віддалених робочих місць адміністраторів та територіального підрозділу ЦНАПу.