Прес-центр13 травня 2017, 14:05

Майстринь декоративно-ужиткового мистецтва Луганщини запрошують на конкурс вінків до Києва

25-28 травня в Печерському ландшафтному парку «Співоче поле» м. Києва відбудеться Всеукраїнський національно-патріотичний благодійний фестиваль «Віночок Миру і Добра».

Основні події фестивалю: конкурс віночків серед юних майстринь, запалення Вогню Миру та встановлення Рекорду України «Найбільший віночок миру і добра».

Мета заходу: укріплення миру, популяризація національної та історико-культурної спадщини, впровадження давніх українських традицій, а також формування культури здорового відпочинку родин, виховання у дітей та молоді національно-патріотичної гордості, збереження культурних традицій України, зміцнення взаємодії між дітьми та молоддю з різних регіонів України та зарубіжних країн..

Учасниками фестивалю мають станути 20000 представників з різних регіонів України, учні загальноосвітніх навчальних закладів, студентська та творча молодь, діти загиблих Героїв Небесної Сотні, діти учасників АТО з родинами , представники дипломатичного корпусу і культурних центрів, кияни та гості міста Київ.

У програмі очікується урочисте відкриття, флеш-моб «Ми танцюєм гопака», виставка-ярмарка та майстер класи від українських майстринь та гала-концерт за участю українських зірок.

Організаторами проекту виступає Молодіжна громадська організація «Чарівна свічка» та Центр східних культур «Мацурі Сакура» за підтримки КМДА, ЦТ «Шевченківець», БФ «Український дім», Київського університету ім.. Б. Грінченка, Асоціації жінок «За генофонд України», БФ «Стіна народної пам’яті», БФ «Пам’яті Небесної сотні» та компанія Гештальт Консалтінг Груп.

Також організатори запрошують майстринь декоративно-ужиткового мистецтва Луганщини до участі у конкурсі віночків під гаслом «Віночок – символ українського роду , краса народу».

Більш детальну інформаціє можна отримати за телефоном +380509238606.