Прес-центр31 березня 2022, 10:03

Майже щодня кількість знеструмлень зростає, у допомогу «ЛЕО» підключені бригади промислових підприємств, - Сергій Гайдай

Він наголосив, що надзусилля комунальників й інших служб на минулому і на початку поточного тижня перекреслені дводенним щільним обстрілом російською армією Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного.
«Кількість знеструмлень і пошкоджень газопроводів зростають щодня. Газовики намагаються повертати «блакитне паливо» у домівки громадян оперативно. Із електроенергією зараз складніше. Майже повністю знеструмлені три великі міста, перебиті високовольтні лінії, а разом із тим не подається напруга на насосні станції – в людей також відсутня вода. У допомогу ТОВ «ЛЕО» та місцевим РЕМ, які втратили значну кількість транспорту та обладнання, підключені бригади промислових підприємств», – повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Тож, на сьогодні внаслідок бойових дій без газопостачання залишаються 33 населених пункти (близько 47 000 абонентів), з них 27 повністю та 6 частково.

Знеструмлені 34 населених пункти – 22 повністю, 12 частково.139 042 споживача перебувають без електроенергії.