Прес-центр17 квітня 2018, 11:04

Мінмолодьспорту вперше оголошує Конкурс з визначення проектів національно-патріотичного виховання

Конкурс з визначення проектів національно-патріотичного виховання  розроблений інститутами громадянського суспільства. Для його реалізації надаватиметься фінансова підтримка у 2018 році.

Завдяки співпраці Міністерства молоді та спорту України, зокрема відділу національно-патріотичного виховання, з парламентським Комітетом з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму, Громадської ради та громадськості зробили проведення Конкурсу відкритим.

Участь у Конкурсі можуть взяти громадські організації, які зареєстровані не менш ніж два роки тому та діяльність яких спрямована на реалізацію проектів у сфері національно-патріотичного виховання, а сам проект охоплює не менш ніж 14 областей країни, тобто є Всеукраїнським.

Переможців буде відбирати комісія, більшу частину якої складатимуть експерти від громадськості.

На підтримку проектів-переможців Міністерством виділяється 4 млн гривень. Слід відзначити, що вклад громадської організації, на фінансування проекту будуть виділені державні кошти, при цьому складає 25 % витрат.

Більш детально як подати заявку на конкурс представників громадських організацій буде поінформовано під час зустрічі 19 квітня «Щодо порядку проведення конкурсу». Про місце і час зустрічі буде додатково оголошено на сайті Мінмолодьспорту.

Заявку на Конкурс можна подати з 13 квітня по 4 травня 2018 р. за адресою: м. Київ, вул. Еспланадна, 42, к. 712. Контактний телефон: (044) 289-08-30.

За інформацією Міністерства молоді та спорту України