Прес-центр7 вересня 2020, 13:09

Мінсоцполітики запрошує заклади торгівлі та інтернет-магазини долучитись до реалізації пілотного проєкту щодо монетизації «пакунка малюка»

Міністерство соціальної політики України запрошує заклади торгівлі та інтернет-магазини долучитись до реалізації пілотного проєкту щодо монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» для породіль за спеціальною соціальної карткою.

Цей пілотний проєкт запроваджено постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 744 «Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Приєднатись до реалізації проєкту можна шляхом укладання з Мінсоцполітики додаткової угоди про приєднання до публічного договору, яка розміщена на офіційному вебсайті Мінсоцполітики.

Пілотний проєкт по монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» дозволить батькам самостійно обирати товари та спростить процедуру придбання дитячих товарів сім’ями з новонародженими дітьми незалежно від місця їхнього проживання і наявності закладів роздрібної торгівлі з необхідним асортиментом дитячих товарів.

Мінсоцполітики звертається до закладів торгівлі та інтернет-магазинів, які реалізують дитячі товари та товари для породіллі, з пропозицією долучитись до реалізації пілотного проєкту та надати інформацію стосовно закладу торгівлі за встановленою формою. 

Долучайтесь до соціально важливої справи через приєднання до договору! Переходьте за посиланням: https://www.msp.gov.ua/content/pakunok-malyuka.html.