Прес-центр25 квітня 2018, 12:04

Митців Луганщини щиро зустріла Львівщина

У рамках проекту «Схід і Захід разом» студенти і викладачі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва побували у Львівській області.

Культурний обмін умістив у собі презентацію музичного мистецтва Луганської області, яка відбулася у Самбірському коледжі культури і мистецтв, музичному коледжі імені В. Барвінського у Дрогобичі та Львівському музичному коледжі імені С. Людкевича.

Три концерти «Мистецтво без меж» на престижних сценах відомих навчальних закладів, спілкування зі студентами і колегами, напрацювання нових творчих проектів – все це є підсумком для учасників заходу.

Він став можливим завдяки підтримці голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, управління культури, національностей та релігій Луганської облдержадміністрації та Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.

За словами наших митців, їм вдалося втілити основне завдання цього важливого проекту – посилити комунікації між культурним простором двох областей задля розбудови мирного майбутнього України.