Прес-центр23 червня 2020, 12:06

Мій принцип: не кричу «вперед!», а кажу «за мною!», – Сергій Гайдай привітав співробітників ОДА з Днем держслужбовця

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня державного службовця України.

У вітальному слові очільник області наголосив: «Незважаючи на те, що з голів ОДА було знято статус держслужбовця, все ж таки я їм був. Так само як і ви, я вибрав для себе цей шлях у 2015 році. Жодного разу я не пожалкував про свій вибір, хоч це є і дуже великою відповідальністю, особливо коли держава у війні, коли багато наших співгромадян плутають демократію з анархією. «Диванні експерти» постійно публікують в інтернеті думки щодо того, що влада є винною за все, всі без виключень є злодіями. Проте жоден з них не погодиться пропрацювати у системі державної служби», – також Сергій Гайдай зазначив, – «Державна система не є ідеальною, ще кілька років знадобиться для забезпечення її нормального функціонування. Я маю велику честь працювати з колективом Луганської ОДА, тому що за багатьма показниками результативності влади ми є першими, не дивлячись на те, що третина територій області є окупованою».

Він подякував співробітникам облдержадміністрації за постійну та плідну працю. «Мій принцип: не кричу «вперед!», а кажу «за мною!». Я буду брати на себе частину вашої важкої ноші, братиму на себе відповідальність і буду стояти пліч-о-пліч з тими, хто буде в команді, яка зветься Луганська обласна державна адміністрація», – підбив підсумки промови голова ОДА.

Крім того, Сергій Гайдай нагородив держслужбовців обласними відзнаками.

Завершився захід виступом колективу ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії.