Прес-центр26 жовтня 2016, 16:10

Між селами Кримське та Нижнє відновлюється ґрунтовий проїзд

У вересні поточного року головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом ініційовано проведення робіт з укріплення грунтового проїзду, що з’єднує селище Кримське Новоайдарського району з селищем Нижнім Попаснянського району.

Нагадаємо, що село Кримське розташоване на правому березі річки Сіверський Донець у безпосередній близькості до лінії розмежування. Після її встановлення у 2015 році єдина асфальтована автодорога, що вела у населений пункт, залишилася у «сірій зоні». Мешканцям доводиться добиратися до села Нижнього ґрунтовою дорогою, яка стає повністю непроїзною під час негоди.

Тому, відсипка цієї дороги кам’яними матеріалами, укріплення спусків і підйомів дозволить забезпечити стабільне транспортне сполучення.

Ремонтні роботи, за підтримки облдержадміністрації, зокрема, Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження, Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин, управління з питань надзвичайних ситуацій та участі низки промислових підприємств області, планується завершити у листопаді.