Прес-центр18 серпня 2020, 15:08

Мобільний ЦНАП запрацює на Попаснянщині

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь у презентації мобільного ЦНАПу, який найближчим часом буде доправлено до Попасної.

Центр слугуватиме не лише місту, а й іншим віддаленим населеним пунктам району.

Оглянувши технічне устаткування ЦНАПу Сергій Гайдай зазначив, що такими мобільними комплексами будуть забезпечені й нові пункти перетину лінії розмежування, а саме – у Золотому та Щасті.

Презентований мобільний ЦНАП створений в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Канади та є першим з п’яти, запланованих для роботи у Луганській області.

Мобільний ЦНАП – це комфорт, доступність, автономність, прохідність, інтернет, чотири робочих місця, сучасне обладнання, в тому числі, для оформлення паспортів.

Наразі здійснюється розробка нової геолокалізованої інформаційної платформи та мобільного додатку (до складу якого входитиме система SMS-оповіщення), що дозволить користувачам легко знайти інформацію про відповідні адміністративні та регуляторні процедури, відстежити місцезнаходження мобільних ЦНАПів, а також надати зворотний зв'язок про отримані послуги.