Прес-центр22 червня 2017, 16:06

Молоді фотомайстри з Сєвєродонецька беруть участь у проекті «Фотопрактика по всій Україні»

У Сєвєродонецькому дитячо-юнацькому комплексі «Юність» вже кілька років працює студія «Фотомагія», де займаються понад тридцять дівчат та хлопців. За підтримки меценатів вони разом зі своїм керівником долучились до реалізації власного творчого проекту «Фотопрактика по всій Україні» – унікального для області та для країни.

У рамках проекту діти відвідують різні куточки України, мають можливість практикуватись у набутих під час навчання вміннях та навичках.

Результатом такої професійної подорожі є фотовиставка, яка презентується у м. галереї мистецтв в Сєвєродонецьку, а потім передається до міста, яке приймало студійців.

Уже відбулися поїздки до Мирнограду, Полтави, Львова, Дніпра та Херсону. За традицією, що склалася, молодих митців радо зустрічали мери міст та громадськість. Під час цих подорожей сєвєродончанам організовували екскурсії, де розповідали про досягнення, історію та культуру міст. Важливість проекту полягає у тому, що молоді фотографи своєю творчою діяльністю підтверджують єдність і неподільність нашої держави.