Прес-центр28 листопада 2021, 14:11

Моніторингові перевірки щодо дотримання протиепідемічних вимог на Луганщині проведені ще на понад 200 об’єктах

Фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області 28 листопада здійснено 203 моніторингові перевірки об’єктів щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину.

Перевірено, зокрема: закладів громадського харчування – дев’ять, об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 77, об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 96, агропродовольчих ринків – два, ТРЦ – два, перукарень – 11, аптек – шість.

За результатами порушення протиепідемічних виявлено на трьох об’єктах торгівлі продовольчими товарами, чотирьох об’єктах торгівлі непродовольчими товарами, в одному ТРЦ та одній перукарні.

Також разом з представниками Національної поліції здійснено  моніторингові раптові перевірки на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 22.10.2021 № 48549/0/1-21 щодо наявності документів про вакцинацію від COVID-19 або наявності негативних результатів тестування на COVID-19 у працівників та відвідувачів ТРЦ, театру та кіосків з роздрібної торгівлі непродовольчими товарами.

Всього перевірено 11 суб’єктів господарювання. За результатами перевірок порушення виявлено на одному об’єкті, представниками Національної поліції складено протокол про адміністративне правопорушення.

У нічний час з 27 на 28 листопада спільно з представниками  Національної поліції на виконання вищеназваного доручення проведено нічні рейди – перевірено шість закладів громадського харчування. За результатами перевірок порушень не виявлено.