Прес-центр18 листопада 2021, 15:11

Можете розраховувати на підтримку обласної влади, – Сергій Гайдай привітав аграріїв Луганщини

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистих заходах до Дня працівника сільського господарства.

Звертаючись до присутніх аграріїв, очільник Луганщини наголосив: «Робота на землі – вкрай важка, адже вона складається з багатьох викликів та проблем. Ваші родини є мотивацією, тим стимулом завдяки якому ви не залишите цю справу. Ви робите область заможнішою та успішнішою, незважаючи на війну та пандемію», – та додав, – «Особисто готовий сприяти вирішенню серйозних проблем, мої двері для вас завжди відкриті».

Очільник області передав вітальним листом Міністерства аграрної політики та продовольства України виконавчого директора приватного сільськогосподарського підприємства «Маяк» Олександра Бабкіна, а також вручив аграріям обласні відзнаки.

Наприкінці урочистостей Сергій Гайдай розповів агровиробникам про зміни, які відбуваються у регіоні. Він наголосив, що у 2022 році буде зроблено 450 км державних доріг. Таким чином це остаточно поставить крапку у відновлені основних магістралей. Після цього зусилля буде сконцентровано на менших дорогах – районних, сільських.