Прес-центр29 серпня 2018, 17:08

До уваги бажаючих отримати водні об’єкти в оренду у комплексі із земельною ділянкою на конкурсних засадах (земельних торгах)

Відповідно до статті 122 Земельного кодексу України орендодавцем земельних ділянок у комплексі з водними об’єктами на території Луганської області, розташованими за межами населених пунктів є Луганська обласна державна адміністрація, в межах – сільські, селищні та міські ради.

Продаж прав на земельні ділянки державної власності на конкурентних засадах у формі аукціону здійснюється у порядку, встановленому главою 21 Земельного кодексу України (далі – Кодекс).

Відповідно до статті 136 Кодексу організатор (Луганська обласна державна адміністрація) земельних торгів визначає перелік земельних ділянок державної чи комунальної власності та/або прав на них, які виставляються на земельні торги окремими лотами.

Добір земельних ділянок державної чи комунальної власності, у тому числі разом з розташованими на них об'єктами нерухомого майна (будівлями, спорудами) державної чи комунальної власності, які або права на які виставляються на земельні торги, здійснюється з урахуванням затверджених містобудівної документації та документації із землеустрою, а також маркетингових досліджень, інвестиційної привабливості, звернень громадян та юридичних осіб.

Запрошуємо всіх охочих ознайомитись з переліком водних об’єктів, які знаходяться у задовільному стані та можуть бути передані в оренду на конкурентних засадах (земельних торгах). Завантажити перелік

З питаннями щодо оренди водних об’єктів звертатися до Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації за адресою: м. Сєвєродонецьк, площа Перемоги, 2 (будівля «Імпульсу»,
1-й поверх, кабінет № 109), тел. (06452) 2-55-77.