Прес-центр13 липня 2018, 14:07

Луганською облдержадміністрацією забезпечується реалізація громадянами та юридичними особами наданих законом прав на землю

12.07.2018 в Луганській облдержадміністрації відбулось чергове засідання комісії з розгляду земельних питань, організація та проведення якого була забезпечена Департаментом комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації.

Комісією було розглянуто низку клопотань юридичних осіб щодо набуття права користування земельними ділянками із земель державної власності, розпорядження якими відноситься до повноважень Луганської облдержадміністрації, а також розглянуто питання щодо добору земельної ділянки державної власності право на яку планується виставити на земельні торги (аукціон) відповідно до звернення зацікавленої особи щодо намірів забудови.

За результатами роботи комісії з розгляду земельних питань, загальна площа земельних ділянок, на які будуть оформлені речові права на земельні ділянки становить близько 5 га, що в свою чергу призведе до збільшення у відповідних бюджетах населених пунктів надходжень від плати за землю за оренду цих земельних ділянок. Крім того, Департаментом комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації буде забезпечуватись підготовка лота до проведення земельних торгів.  

Для отримання необхідної інформації та роз’яснень з питань регулювання земельних відносин та набуття права користування земельними ділянками із земель державної власності звертайтесь за телефоном у м. Сєвєродонецьк: 2-55-77 або  за адресою: пр. Перемоги, 2 (боковий вхід) каб. 109.