Прес-центр8 травня 2018, 15:05

Впорядкування відомостей у державних кадастрах – важливий та необхідний крок для забезпечення реалізації громадянами та юридичними особами прав на землю

04 травня 2018 року, за ініціативою Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ю.Ю.Клименка, відбулась робоча нарада з питань впорядкування відомостей щодо земель лісогосподарського призначення.

На нараді були обговорені нагальні проблеми необхідності впорядкування  та узгодження облікових даних між державними земельним та лісовим кадастрами.

За результатами наради було вирішено невідкладно Луганському обласному управлінню лісового та мисливського господарства і Головному управлінню Держгеокадастру у Луганській області провести взаємозвірку облікових даних щодо земель лісогосподарського призначення.

Ці заходи дозволять Луганській облдержадміністрації безперешкодно забезпечити реалізацію громадянами та юридичними особами наданих законом прав на землю.