Прес-центр15 травня 2018, 09:05

Забезпечення реалізації громадянами та юридичними особами наданих законом прав на землю є одним із основних завдань Луганської облдержадміністрації

З метою забезпечення реалізації громадянами та юридичними особами наданих законом прав на землю, Департаментом комунальної власності, земельних та майнових відносин Луганської облдержадміністрації було підготовлено чергове засідання комісії з розгляду земельних питань, яка утворена розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 14.12.2015 № 616 (зі змінами), яке відбулось 11 травня 2018 року.

Комісією було розглянуто низку клопотань юридичних осіб щодо набуття права користування земельними ділянками із земель державної власності, розпорядження якими відноситься до повноважень Луганської облдержадміністрації.

За результатами роботи комісії з розгляду земельних питань, загальна площа земельних ділянок, на які будуть оформлені речові права на земельні ділянки становить 80,4612 га, в т.ч. 4,51 га земельні ділянки закладів освіти та 0,3343 га земельні ділянки органів виконавчої влади.

Для отримання необхідної інформації та роз’яснень з питань регулювання земельних відносин та набуття права користування земельними ділянками із земель державної власності звертайтесь за телефоном у м. Сєвєродонецьк: 2-55-77 або  за адресою: пр. Перемоги, 2 (боковий вхід) каб. 109.