Прес-центр24 cічня 2019, 11:01

На базі Кремінської школи № 4 заплановано створити ще один опорний навчальний заклад

Відповідно до перспективного плану розвитку територій Кремінського району розроблений проект «Реконструкція Кремінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 з метою створення опорного профільного закладу».

Його планують реалізувати у 2019 – 2020 роках.

Сьогодні у школі навчається більше 300 учнів.

У поточному навчальному році зроблено чимало для модернізації матеріально-технічної бази закладу. Є доступ до мережі Інтернет. Підготовані навчальні кабінети, частково проведені роботи по облаштуванню санітарних зон.

Навколо території школи поставлений паркан, замінено вікна на металопластикові, проведені ремонтні роботи покрівлі.

З 2018 року функціонує тренажерний зал з сучасним спортивним обладнанням, де можна займатися не тільки важкою атлетикою, але й фітнесом. 

Завдяки цьому підвищився інтерес випускників школи до професій, пов’язаних з фізичним здоров’ям, особливо, до професії вчителя фізичної культури.

У жовтні минулого року запрацювала нова котельня на твердому палеві. Тепер у школі постійно дотримується температурний режим, визначений санітарними нормами. Це створює умови для безперервного навчання учнів. 

Педагогічним колективом створено особистісну орієнтовану систему виховної роботи для учнів. А саме, формування у них навичок здорового способу життя, національно-патріотичне та громадянське виховання, фізичне та моральне виховання, правова освіта та превентивне виховання, естетичне та трудове виховання.