Прес-центр21 вересня 2018, 15:09

На конкурс до Мінрегіону від Луганщини подано 11 проектів будівництва футбольних полів

Цьогоріч від міст та районів області на Конкурс проектів, який проводить Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в рамках реалізації бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям», подано 11 проектів.

Минулорічні проекти, які подавались від області, вже реалізовані, а до кінця осені всі збудовані майданчики будуть введені в експлуатацію.

«У нас вже є позитивний досвід – в рамках цієї програми реалізовані чотири проекти. Тож, питання розбудови спортивної інфраструктури для нашої області важливе та принципове. Наразі від Луганщини подано 11 проектів. Сподіваюся, що більшість з них буде схвалено», – сказав начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації Антон Волохов.

Зазначимо, що згідно зі змінами, внесеними цього року до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України, бюджетні кошти спрямовуються на реалізацію проектів, насамперед, розміщених на території, що належать до опорних закладів освіти та дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

За умовами конкурсу будівництво зазначених об’єктів передбачає співфінансування з державного та місцевих бюджетів.