Прес-центр23 грудня 2019, 11:12

На КПВВ «Станиця Луганська» завітали маленькі колядники

Сьогодні, 23 грудня учасники дитячого колективу «Золота пора» Станично-Луганського будинку культури заспівали біля новорічній ялинці яка розташована на контрольному пункті в’їзду-виїзду. Своїми піснями вони дарували святковий настрій усім відвідувачам Станиці Луганської.

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая у Станиці Луганській встановлено святкову ялинку.

Зазначимо, що це вже друга ялинка у зоні розведення сил. Так, 19 грудня, у День Святого Миколая, очільник Луганщини взяв участь у запалюванні ялинки у демілітаризованому Золотому-4.

Новорічні дерева стали невід’ємним символом свят у великих містах області, однак малі прифронтові населені пункти були позбавлені більшості з атрибутів прийдешніх торжеств. Зважаючи на це, було прийняте рішення про виділення з облбюджету коштів на закупівлю, встановлення та прикрашення ялинок у Золотому та Станиці Луганській.

Ці події мають стати добрим знаком для населення обох частин Луганщини, об’єднуючи теплом та сімейним затишком новорічних та різдвяних свят.