Прес-центр19 серпня 2019, 14:08

На Луганщині діятиме всеукраїнський волонтерський табір «Будуємо Україну Разом»

Протягом вересня-жовтня у Луганській області відбуватимуться волонтерські табори «Будуємо Україну Разом», у яких візьмуть участь волонтери з усієї України.

Під час таборів буде надана допомога соціально незахищеним сім’ям з облаштування їхніх помешкань. Також волонтери розпочнуть ремонт нового молодіжного центру смт. Борівське «Твій вибір» та центру соціальної згуртованості та самоорганізації громади с. Боброве.

Так, табір буде проведено в м. Сєвєродонецьк (смт. Борівське) з 6 вересня по 16 вересня та в смт. Станиця Луганська з 27 вересня по 11 жовтня.

«Будуємо Україну Разом» (БУР) – це волонтерська програма, яка через спільну працю об’єднує активну молодь, виховує в ній соціальну відповідальність та розвиває локальні громади у різних куточках України.

БУР допомагає сім’ям військових та переселенців, багатодітним сім’ям та родинам з дітьми, що мають інвалідність. Окрім цього, важливим напрямком роботи БУР є розвиток локальних громад – через створення громадських просторів та молодіжних хабів, спільною працею волонтерів БУРу та громади, спільними вечорами за кіно чи лекцією, спільними співами навколо ватри і міцними обіймами на прощання. 

Щоб стати волонтером табору та долучитись до спільної роботи на будівельних об’єктах, відвідати культурно-освітню програму, необхідно заповнити анкету за посиланням: https://cutt.ly/lhG992.

 

Контактні особи: Євгенія Васильєва – комунікаційна менеджерка +380997258169, bur.east@gmail.com; Анастасія Севостьянова –адміністраторка табору БУР в м. Сєвєродонецьку, +380508033156, anastasiia.sevostianova@gmail.com; Іван Парамонов – адміністратор табору БУР в смт. Станиця Луганська +380951448304, skivanya@gmail.com.