Прес-центр7 грудня 2021, 14:12

На Луганщині нагороджено обласними відзнаками представників місцевого самоврядування

З нагоди Дня місцевого самоврядування в облдержадміністрації відбулись урочистості, де зібралися сільські, селищні голови, депутати районних та селищних рад, керівники військово-цивільних та районних адміністрацій.

Їх привітав  в.о. голови облдержадміністрації Олексій Смирнов.

Він зазначив, що на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за розвиток та процвітання країни. «Дякую вам за небайдужість до долі кожного села, міста та області в цілому. Ви працюєте в нелегкий для області час – воєнної агресії та  часи пандемії, – наголосив він. – Майже рік пройшов як люди довірили вам представляти свої інтереси в органах влади. Бажаю всім плідної праці на благо громад, їх жителів та нашої рідної Луганщині».

Під час урочистостей Олексій Смирнов нагородив Почесними грамотами облдержадміністрації керівників Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Миколу Ханатова та Нижньотеплівської сільської військово-цивільної адміністрації Дмитра Кондратьєва, голів районних рад: Щастинської – Олену Коробку і Сватівської – Людмилу Русанову,  Троїцького селищного голову Демида Палагна та депутата Старобільської районної ради Сергія Ковальова.

Також Листами подяки облдержадміністрації визначені представники місцевого самоврядування.