Прес-центр2 серпня 2017, 17:08

На Луганщині почали перевіряти районні заклади освіти

У рамках робочої поїздки щодо перевірки навчальних закладів заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик та директор Департаменту освіти і науки Юрій Стецюк першим  відвідали Кремінський район.

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з метою вивчення стану підготовки закладів освіти області до нового навчального року та осінньо-зимового періоду вони оглянули Кремінську обласну спеціальну загальноосвітню школу-інтернат «Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», КЗ «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» ІІ-ІІІ ступенів, Кремінський професійний ліцей, а також три Кремінські загальноосвітні школи та опорну ЗОШ №1.

Крім цього, під час зустрічі з керівництвом Кремінської райдержадміністрації обговорено низку питань щодо підготовки загальноосвітніх навчальних закладів району до нового навчального року, створення опорних шкіл та проведення капітальних і поточних ремонтів у школах та дошкільних навчальних закладах.

Зазначимо, що у цьому році з районного бюджету виділено понад 10,5 млн грн на проведення капітальних ремонтів навчальних закладів. Роботи ще в розпалі, їх завершення планується до 20 серпня.