Прес-центр21 квітня 2017, 11:04

На Луганщині погіршення погодних умов…

За прогнозом українського гідрометцентру вночі та вранці 21-22 квітня по Луганській області на поверхні ґрунту, місцями у повітрі очікуються заморозки 0-5. Вдень 21 квітня – посилення північно-східного вітру 15-20 м/сек, місцями налипання снігу.

22-23 квітня хмарно з проясненнями, невеликий дощ, мокрий сніг. Вітер західний 7-12 м/сек. Температура повітря вночі 0-3 тепла, на поверхні ґрунту, місцями у повітрі заморозки 0-5, вдень 5-10 тепла.

24-25 квітня мінлива хмарність, вночі переважно без опадів, вдень місцями невеликий дощ, заморозки. Температура повітря вночі 0-5 морозу, на ґрунті місцями заморозки 0-3, вдень 7-12 тепла.

У зв’язку із погіршенням погодних умов та запобігання й зменшення ризику виникнення надзвичайних ситуацій Луганська облдержадміністрація нагадує:

- під час перебування на вулиці при сильних поривах вітру намагатися не ходити попід розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження;

- водіям слід утриматись від керування транспортними засобами, а у разі нагальної необхідності суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та порядку дій при ожеледиці.