Прес-центр21 грудня 2019, 09:12

На Луганщині поліцією припинено діяльність 46 гральних – інтерактивних закладів

Із набуттям чинності рішення Кабінету Міністрів України щодо протидії гральному бізнесу співробітниками Головного управління Національної поліції, Управління стратегічних розслідувань, слідчих підрозділів, патрульної поліції спільно з працівниками фіскальної служби, прокуратури та СБУ в ніч з 19 на 20 грудня проведені масштабні відпрацювання усіх гральних закладів та інтерактивних клубів, які функціонували на території області.

За результатами до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про нелегальну діяльність чотирьох гральних закладів, по яким були розпочаті кримінальні провадження.

У рамках кримінальних проваджень в ході проведення санкціонованих обшуків з нелегальних закладів правоохоронцями вилучена 41 одиниця комп’ютерної техніки.

На цей час створено постійно діючі мобільні групи, до складу яких входять слідчі, оперативники та представники інших підрозділів, які цілодобово будуть виявляти та документувати факти здійснення незаконного грального бізнесу.

Увага! Поліція Луганщини звертається до громадян з проханням повідомляти за телефонами 102 та 0953679010 інформацію щодо роботи підпільних гральних закладів.

За інформацією Головного управління Національної поліції в Луганській області