Прес-центр28 грудня 2016, 15:12

На Луганщині потрібно відроджувати переробну галузь, – Юрій Гарбуз під час робочої поїздки у Біловодський район

Голова Луганської державної обласної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз з робочою поїздкою відвідав Біловодський район, де ознайомився з роботою провідних агропромислових господарств.

Очільник області поспілкувався з адміністрацією та трудовими колективами Деркульського кінного заводу, Городищенського молочного комплексу та ТОВ «Племінний завод «Біловодський». Кращі працівники цих господарств були нагороджені почесними грамотами та листами подяки облдержадміністрації.

«Боляче дивитися, як ми за безцінь продаємо зерно, молоко, м’ясо і закуповуємо вже готову продукцію у сусідів та з-за кордону. Сьогодні для Луганської області гостро стоїть проблема відродження переробної галузі», – відзначив після ознайомлення з роботою фермерських господарств у коментарі журналістам Юрій Гарбуз.

Губернатор взяв участь у відкритті новорічної ялинки у смт Біловодськ, привітав усіх присутніх з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, побажав Миру і процвітання Біловодщині.

Музичний супровід і гарний настрій протягом дня забезпечували артисти ансамблю пісні і танцю «Патруль».