Прес-центр6 жовтня 2021, 13:10

На Луганщині працюють 14 пересувних поштових відділень. Поштове сполучення з прифронтовою зоною покращено

З 1 вересня 2021 року розпочато роботу 14 пересувних відділень поштового зв’язку, які охоплюють Старобільський, Сєвєродонецький, Сватівський та Щастинський райони. Про це під час апаратної наради голови ОДА повідомила директор Луганської філії АТ «Укрпошта» Ілона Моісеєва.

Найбільше вдалося охопити послугами поштового зв’язку за допомогою пересувних відділень у Білокуракинську, Новопсковську, Новоайдарську, Старобільську, Чмирівську, Білолуцьку, Кремінську, Шульгінську, Рубіжанську, Красноріченську громади; Сєвєродонецьку, Щастинську, Попаснянську, Гірську, Лисичанську військово-цивільні адміністрації.

Злагоджена робота у цьому напрямку проводиться старостами у селах Вишневе, Шпотине (Чмирівська громада); Цілуйкове, Олексіївка, Заїківка, Бунчуківка, Коноплянівка, Дем’янівна (Білокуракинська громада); Співаківка, Побєда (Новоайдарська громада); Павленкове (Білолуцька громада); Писарівка, Ганусівка, Пантюхине (Новопсковська громада); Малохатка, Федчине (Шульгінська громада), Новоборове, Світле, Курячівка (Старобільська громада).

Вздовж лінії розмежування, а саме у Сєвєродонецькій, Попаснянській, Щастинській, Гірській військово-цивільних адміністраціях, обслуговування проходить за всебічною підтримкою місцевої влади. Для мешканців прифронтових територій - Катеринівки, Лобачевого, Лопаскиного, Кримського, Оріхового та Троїцького пересувні відділення почали працювати щотижнево, а раніше обслуговування було тільки щомісяця.

У той же час, практично по кожному населеному пункту є проблемні питання щодо організації роботи з оновлення поштових скриньок, вказівників, табличок з назвами вулиць та номерів будівель. Також вона звернулася до керівників територій посприяти у вирішенні цих питань.