Прес-центр3 травня 2017, 17:05

На Луганщині правоохоронці завадили незаконному переміщенню товарів

Співробітники фіскального наряду Головного управління ДФС у Луганській області «Фантом» спільно з батальйоном патрульної служби особливого призначення «Луганськ-1» минулими вихідним днями на незаконній переправі через р. Сіверський Донець між селами Лопаскіне та Трьохізбенка зупинили три автомобіля. За кермом були жителі Трьохізбенки.

Під час огляду автотранспорту  виявлено 1200 кг ріпчастої цибулі на загальну суму 12 тис. грн. Передбачалося, що цей товар буде реалізовано у тимчасово непідконтрольному Україні м. Слов’яносербську, повідомляє Головне управління ДФС у Луганській області.

Відносно порушників складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.204-3 КУпАП.

А на КПВВ «Станиця Луганська» «фантомівці» попередили спробу незаконного переміщення з тимчасово окупованої території понад 600 компакт-дисків без контрольних марок.

За словами правопорушника, диски з фільмами, іграми та програмами без контрольних марок передбачалося реалізовувати у м. Харкові.

Товар орiєнтовною вартiстю 42 тис. грн вилучено. Відносно порушника складено адмінпротокол за ч. 1-3 ст. 204 КУпАП за фактом порушення вимог Постанови КМУ від 01.03.2017 № 99 та тимчасового порядку про переміщення осіб через лінію розмежування у межах Донецької та Луганської областей від 14.04.2017 № 222.