Прес-центр11 грудня 2017, 12:12

На Луганщині припинено незаконний видобуток вугілля

Співробітники управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон проведення АТО «Фантом» Головного управління ДФС у Луганській області спільно з патрульною поліцією неподалік від Лисичанського желатинового заводу встановили факт незаконного видобутку вугілля кар'єрним способом за допомогою важкої техніки.

На місці незаконного видобутку знаходилися чотири самоскиди, два навантажувача, їхні водії та охоронець. За їх поясненнями, вантажні автомобілі приїхали на загрузку вугілля. Відвезти його вони повинні були до пункту розвантаження, який знаходиться на залізничній станції Лоскутівка Попаснянського району. Але у зв’язку із прибуттям на місце незаконного видобутку співробітників фіскальної служби та патрульної поліції видобуток вугілля зупинився.

Для подальшого документування злочину фантомівці викликали слідчо-оперативну групу Попаснянського відділу поліції ГУ Нацполіції в Луганській області. Матеріали, обладнання, вантажні автомобілі та затриманих громадян, які знаходились на місці незаконного кар’єру, передано слідчо-оперативній групі.

За інформацією Головного управління ДФС у Луганській області