Прес-центр1 червня 2018, 09:06

На Луганщині проводиться робота щодо підвищення рівня безпеки дорожнього руху

Ці роботи відбувається в рамках проведення Тижнів безпеки дорожнього руху. Так, наприклад,  в області фарбуються бар'єрні огородження, викошується поросль, оновлюються дорожні знаки та напрямні стовпчики.

Обстежуються умови дорожнього руху на ділянках автодоріг прилеглих до медичних та навчальних закладів, під’їзди до залізничних переїздів, місця концентрації ДТП,  аби привести технічні засоби організації дорожнього руху до належного експлуатаційного стану та забезпечити нормативну видимість.

Також триває поточний ремонт на дорогах загального користування державного значення.

Для працівників Служби автомобільних доріг та підрядних організацій  проводяться інструктажі з цивільного захисту і забезпечення безпеки руху в місцях проведення ремонтних робіт на дорогах загального користування.

Служба автомобільних доріг у Луганській області закликає учасників дорожнього руху бути пильними та обережними, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та у випадку втоми – зупинятися на перепочинок, адже від Ваших дій залежить не тільки Ваше життя, а й життя всіх учасників дорожнього руху.