Прес-центр20 грудня 2021, 11:12

На Луганщині проїзд забезпечено всіма дорогами

Минулого тижня на Луганщині спостерігалося ускладнення погодних умов. По всій території області були помірні опади у вигляді снігу з дощем, посилення вітру, ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Найбільші складнощі були на півночі області. Посилення вітру та сніг призвели до виникнення переметів на дорогах державного значення Н-26 від міста Сватове до межі Харківської області, Т-13-02 у напрямку від міста Лисичанськ до Бахмута та Т-13-13 від смт. Білокуракине до смт. Троїцьке.

Дорожники працювали цілодобово. Наразі проїзд забезпечено всіма дорогами Луганщини.

Дороги державного значення обробляються протиожеледною сумішшю. На дорогах працюють співробітники філій ДП «Луганський облавтодор». В чергуванні задіяні 24 одиниці техніки. За ускладнення погодних умов, на дороги вийде більша кількість потужної техніки – комбіновані дорожні машини (КДМ), грейдери, трактори.

Звертаємося до водіїв з проханням бути уважними на дорозі.

У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера Служби автомобільних доріг у Луганській області +38-0645-70-82-06 (цілодобово).

Зазначимо, у найближчі дні на Луганщині очікуються подальші ускладнення погодних умов – різке посилення вітру. Вночі подекуди зниження температури до 20 градусів морозу.