Прес-центр26 жовтня 2016, 12:10

На Луганщині ремонтуються дороги загального користування

У рамках реалізації Регіональної цільової програми дорожнього будівництва у Луганській області на 2016-2019 роки розпочато роботи з поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування.

У першу чергу роботи виконуються на дорогах державного значення, що з’єднують між собою районні центри та область з іншими регіонами країни. Так, з серпня в районі с. Калмиківка Старобільського району ремонтується ділянка автодороги Р-07 Чугуїв – Мілове довжиною 13 км. На це з державного бюджету надійшло 63,2 млн грн.  

Усвідомлюючи надзвичайну важливість функціонування цієї магістралі для стабільної безперебійної роботи усіх сфер життя області, облдержадміністрація найшла можливість додатково виділити з обласного бюджету 15 млн грн для приведення цієї дороги у належний стан.

Завершення робіт планується до середини листопада.

Другим великим об’єктом дорожнього ремонту, що фінансується виключно за кошти обласного бюджету, є обласна дорога загального користування О130501 Кремінна – Торське, що з’єднує нашу область з Донеччиною. Замовником робіт виступає Служба автомобільних доріг у Луганській області, генеральним підрядником – ДП «Луганський облавтодор».