Прес-центр5 листопада 2021, 12:11

На Луганщині триває інвентаризація об’єктів у рамках децентралізації

Заступник голови облдержадміністрації Наталія Романенко взяла участь у онлайн-конференції Міністерства розвитку громад та територій України щодо заходів державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади.

На нараді обговорили стан виконання, завдань, передбачених рішенням Ради національної безпеки і оборони України «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади» щодо проведення інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності та проблемні питання, які виникають під час виконання цих завдань.

За результатами обговорення центральними органами виконавчої влади та профільними міністерствами обласним державним адміністраціям надані відповідні роз’яснені щодо порядку проведення інвентаризації цих об’єктів.

Вказані роз’яснення будуть враховані та доведені до відома органів державної влади та органів місцевого самоврядування на території області для забезпечення ефективного виконання поставлених завдань, які направлені на підтримку децентралізації влади.

Також до заходу долучилися директор Департаменту комунальної власності, земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів ОДА Сергій Олейніков і в. о. директора Департаменту економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності ОДА Єгор Скіртач.