Прес-центр19 травня 2017, 16:05

На Луганщині триває процес створення віддалених робочих місць для надання пенсійних послуг

За дорученням голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза вживаються заходи щодо розширення мережі віддалених робочих місць по наданню пенсійних послуг у селищних радах, де налічується велика кількість пенсіонерів.

Для створення сучасних умов обслуговування громадян 18 травня віддалене робоче місце для фахівців Білокуракинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України відкрито на території Лозно-Олександрівської селищної ради, а 19 травня – для фахівців Марківського об’єднаного управління у селищі Білолуцьк Новопсковського району.

У зазначених заходах разом з керівниками Білокуракинської та Новопсковської райдержадміністрацій, головами відповідних селищних рад взяла участь начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Ольга Шарунова, яка і провела перші прийоми мешканців територіальних громад.

Зауважимо, що на Луганщині такі робочі місця вже функціонують у Кабичівській селищній раді Марківського району та Красноріченській селищній раді Кремінського району. Це вже надало змогу понад 4 тис. мешканцям отримувати пенсійні послуги безпосередньо за місцем їх проживання.

Усього на сьогодні чисельність пенсіонерів селищних рад на Луганщині, в яких вже створені віддалені робочі місця, становить 9,3 тис.осіб.

Ще одне віддалене робоче місце до 1 червня планується відкрити у місті Щастя Новоайдарського району.