Прес-центр12 серпня 2019, 09:08

На Луганщині триває профілактичний рейд «Сім’я»

З метою попередження бездоглядності та безпритульності дітей, подолання сімейного неблагополуччя,  захисту прав та інтересів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, службою  у справах дітей Троїцької райдержадміністрації сумісно з працівниками Троїцького ВП ГУНП у Луганській області проведено профілактичний рейд «Сім’я і діти»,  «Діти вулиці» на території Привільської сільської ради.

Під час рейду за місцем проживання відвідано три сім’ї, в яких виховується 10 дітей.

З батьками проведено індивідуально-профілактичні бесіди щодо відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Також службою у справах дітей Новопсковської райдержадміністрації спільно з  Новопсковським районним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді та Новопсковським бюро правової допомоги Старобільського МФ з надання БВПД проведений рейд «Сім`я» на території Білолуцької селищної  ради.

Під час заходу було перевірено три сім'ї, в яких виховуються діти – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та одна сім'я, що опинилась в складних життєвих обставинах.
Членами комісії з’ясовано, що права та інтереси дітей не порушуються, умови проживання відповідають нормам, діти зростають в любові та комфорті.