Прес-центр31 березня 2020, 14:03

На Луганщині триває «Велике будівництво»: Сергій Гайдай проінспектував ремонт дороги в Кремінському районі

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай у рамках робочої поїздки відвідав Кремінський район. Там він особисто проінспектував дорожні роботи на ділянці Нова Астрахань – Боровеньки (км 0+000 – км 10+200).

Незважаючи на надзвичайну ситуацію, Луганська область працює над втіленням амбітного проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Не став виключенням і ремонт дороги Нова Астрахань – Боровеньки, де не покладаючи рук роблять працівники КП «Кремінський Агрошляхбуд».

Оглянувши стан виконаних робіт, Сергій Гайдай зазначив: «Враховуючи те, що зараз вирує епідемія коронавірусу і світова економічна криза, кожен об’єкт, який ми будуємо або ремонтуємо, є надзвичайно важливим для громади Луганщини. На цій десятикілометровій ділянці автошляху ми кладемо вирівнюючий шар асфальту товщиною 5 см. На цей обєкт буде виділено і профінансовано 35 млн грн. Крім того, підрядник дає гарантію на виконання ремонтних робіт. Сподіваюсь, що якісна автодорога, яку ми отримаємо, буде служити на благо Луганщини».

Відзначимо, що роботи плануються завершити у 2 кварталі 2020 року.