Прес-центр2 листопада 2018, 14:11

На Луганщині триває відбудова медичних закладів

Наразі відбувається капітальний ремонт інфекційного відділення комунальної установи «Кремінське районне територіальне медичне об’єднання».
Тут вже відремонтована покрівля, замінені на енергозберігаючі вікна і вхідні двері. Проведено роботи по утепленню будівлі, системи опалення та силового електрозабезпечення. 

Також три ганки облаштовані пандусами.

Далі, заплановані роботи з капремонту системи водопостачання та каналізаційної системи, внутрішнього електроосвітлення.

Разом з цим, почато будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини комунального некомерційного підприємства «Попаснянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

Це здійснюється у рамках реалізації Державної програми «Розвиток сільської медицини» на умовах співфінансування з обласного та районного бюджетів.

Знаходитиметься амбулаторія у селищі Підлісне Мирнодолинської селищної ради. Цей населений пункт обрано не випадково, адже він зручно розташований і є рівновіддаленим від інших населених пунктів ради. Крім того, медичний персонал, який працюватиме в амбулаторії, матиме можливість постійного проживання у відомчий квартирі, яка знаходитиметься при закладі.