Прес-центр11 листопада 2021, 16:11

На Луганщині тривають щоденні перевірки протиепідемічних вимог

Фахівцями ГУ Держпродспоживслужби в Луганській області, співробітниками поліції та органів місцевого самоврядування продовжуються моніторингові перевірки об’єктів, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину.

Так 11 листопада  в області здійснено 206 моніторингових перевірок об’єктів, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину, зокрема перевірено 17 закладів громадського харчування, 61 об’єкт торгівлі продовольчими товарами, 81 об’єкт торгівлі непродовольчими товарами, сім агропродовольчих ринків, шість перукарень, 13 аптек, чотири дошкільних навчальних заклади, сім загальноосвітніх шкіл та вісім інших об’єктів.

За результатами моніторингових перевірок порушення протиепідемічних вимог в умовах карантину  виявлено у двох закладах  громадського харчування, на трьох об’єктах торгівлі продовольчими товарами, двох об’єктах торгівлі непродовольчими товарами.

За порушення ст. 42 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення санітарних нормГоловним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області складено 4 протоколи.

Зокрема у Сєвєродонецьку також проводився моніторинг суб’єктів господарювання за участі представників міського осередку Держпродспоживслужби, Нацполіції та відділу торгівлі та з захисту прав споживачів Сєвєродонецької ВЦА.