Прес-центр21 березня 2019, 10:03

На Луганщині відбудуться тренінги з розвитку сільських організацій

Норвезька рада у справах біженців (NRC) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії розпочинає проект з розвитку потенціалу сільських організацій у Новоайдарському, Попаснянському, Станично-Луганському, Кремінському, Старобільському, Біловодському та Сватівському районах Луганської області.

Запрошуються сільськогосподарські кооперативи, асоціації та незареєстровані ініціативні групи взяти участь у тренінгах, спрямованих на покращення внутрішньої взаємодії в організації, збільшення обсягів виробництва та підвищення якості товарів і послуг, а також допомогу в розробці стратегії розвитку організації.

Взяти участь у тренінгах можуть подавати організації та об'єднання, які здійснюють діяльність у сільській місцевості за такими напрямами:

- сільськогосподарське виробництво;

- виготовлення етнічних виробів ручної роботи;

- сільський туризм;

- інші аналогічні сфери діяльності.

У рамках проекту буде надано можливість відвідати організації в сусідніх областях, які є успішними прикладами кооперації. Також буде запропонована участь у конкурсі грошових грантів за умови офіційної реєстрації та наявності не менш ніж 6 членів організації.

Заявки приймаються до 24 березня 2019 року до 24:00 за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/#2vzGzEYd

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном «гарячої» лінії NRC: 0 800 302 007