Прес-центр18 листопада 2016, 13:11

На Луганщини відбулися урочистості до Дня працівників сільського господарства

Сьогодні, 18 листопада, з нагоди День працівників сільського господарства вшановували працівників агропромислового комплексу, переробної та харчової галузі області.

Від обласної влади наших працівників привітав заступник голови Луганської облдержадміністрації Володимир Гуц. Звертаючись до них, він наголосив: «Саме від вашої копіткої праці залежить продовольча безпека нашої рідної Луганщини та країни в цілому. Бажаю, щоб жителі області якомога частіше обирали продукти саме луганських марок. Впевнений, що незважаючи ні на що, ви докладатиме максимум зусиль для впровадження сучасних технологій у виробництво, нових ринків збуту та розширення асортименту продукції».

Також на урочистостях було відзначено, що підтримка агропромислового виробництва – є важливим завданням економічної політики держави, одним із важелів нового етапу успішного розвитку всього нашого сільського господарства.

Знаним представникам галузі Володимир Гуц вручив обласні відзнаки. Почесною відзнакою «За розвиток регіону» нагороджено директора сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Аграрна фірма «Калмичанка» (Старобільський район) Віктора Молотка, голову фермерського господарства «Мрія» (Старобільський район) Віктора Олійника та директора сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Артеміда» (Троїцький район) Урдухана Урдуханова.

Почесну відзнаку «Кращий Луганський товаровиробник» отримали колектив приватного орендного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма Новознам’янське» (Троїцький район, директор Михайло Євсюков) та директор приватного підприємства Агрофірма «Гончарівська» (Сватівський район) Ірина Бурлуцька.  

Також були вручені Почесні грамоти та Листи подяки обласної державної адміністрації.