Прес-центр19 вересня 2016, 10:09

На Луганщині відбувся форум «Об'єднана громада – наше майбутнє!»

17 вересня заступник голови облдержадміністрації Роман Косинський,  голови райдержадміністрацій та районних рад взяли участь у форумі «Об'єднана громада – наше майбутнє!»  в рамках  заходів з нагоди першої річниці створення Білокуракинської об'єднаної територіальної громади.

На заході були порушені питання щодо діяльності та перспектив створення об’єднаних територіальних громад. Дискусія форуму торкнулася проекту реалізації утворення в області десяти нових ОТГ.

Звертаючись до присутніх із вітальним словом Роман Косинський наголосив: «Сьогодні визначна дата у новітній історії нашого регіону. Білокуракинська об'єднана територіальна громада відзначає свою першу річницю з дати створення. Перспектива та потенціал процесу децентралізації вже приносить свої дивіденди на території всієї України. Територіальні громади мають більше можливостей ефективно розвивати інфраструктуру, заклади освіти та охорони здоров'я відповідних територій. Сподіваюся на подальший розвиток та створення нових економічно спроможних громад  у рамках процесу децентралізації».