Прес-центр28 червня 2020, 09:06

На Луганщині відзначають 24-ту річницю Конституції України

Сьогодні заступник голови обласної державної адміністрації Катерина Безгинська взяла участь в урочистостях до 24-ї річниці Конституції України.

У церемонії покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку та Івану Франку в Сєвєродонецьку також взяли участь представники облдержадміністрації та міської ради.

«Переконана – тоді, у 1996 році, ми зробили один з найважливіших кроків у побудові нової країни. Із прийняттям Основного Закону, безумовно, головним важелем державності, Україна обрала упевнений  напрям до європейської спільноти», – наголосила Катерина Безгинська.

Від очільника Луганщини Сергія Гайдая вона подякувала військовим, які вже шість років захищають Україну та Луганщину зокрема від зовнішнього ворога, відстоюючи нашу територіальну цілісність, закріплену в Конституції.

Наостанок заступник голови обласної держадміністрації, звертаючись до колег, зауважила, що саме від їх спільних дій на благо українського народу залежить віра людей в дієздатність влади.

«Ми відзначаємо День Конституції України, висловлюючи повагу до  Основного Закону, до вибору, який ми зробили на початку 90-х років, до самих себе. Слава Україні!» – акцентувала Катерина Безгинська.