Прес-центр22 грудня 2018, 09:12

На Луганщині втретє запалили «Сяйво таланту»

У Сєвєродонецькому обласному коледжі культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва відбулась культурно-мистецька акція «Сяйво таланту».

Цей захід проводиться щорічно до Дня Святого Миколая для обдарованих дітей та юнаків Луганщини.

Виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь привітав всіх учасників акції та підкреслив важливість проведення таких заходів.

Майже зі всіх районів та міст Луганщини зібралися з хореографічні колективи народного, бального, спортивного та сучасного танцю, циркові колективи, вокальні ансамблі та солісти, щоб представити свої таланти.

У свою чергу, глядачі заходу мали можливість оцінити яскраві костюми та оригінальні концертні номери.

Також на акцію завітали гості зі Львівщини.

За результатами глядацького голосування сертифікати акції отримали Кремінський, Попаснянський, Новоайдарський райони і міста Лисичанськ та Рубіжне.

Також особливо яскравими моментами шоу стали виступи хореографічного колективу «Парадіз» (Старобільськ), вокального ансамблю «Оксамит» (Новопсков), хореографічного колективу Біловодської ДШМ і студії акробатичного рок-н-ролу «Мега» (Сєвєродонецьк).

Організаторами акції виступили управління культури національностей та релігій Луганської облдержадміністрації та Центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва.