Прес-центр19 квітня 2018, 10:04

На Луганщині затверджено дві житлові програми майже на 41 мільйон гривень

Програма забезпечення молоді житлом у м. Сєвєродонецьку на 2018-2020 роки передбачає фінансування за рахунок місцевого бюджету та інших джерел в розмірі 22 923,7 тис. гривень строком на три роки.

Виконання Програми сприяння будівництву доступного житла для окремих категорій громадян в м. Сєвєродонецьку на 2018-2020 роки також розраховане на три роки. Вона фінансуватиметься за рахунок місцевого бюджету та інших джерел у розмірі 18 000 тис. гривень.

Обидві житлові програми вже затверджені на засіданні сесії міської ради Сєвєродонецька.

Їх умови будуть найближчим часом розміщені на сайті Луганського регіонального управління Держмолодьжитла.

Раніше розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза затверджено Регіональну цільову програму забезпечення молоді житлом на 2018-2020 роки.

Також слід нагадати, що нещодавно підписано Меморандум про співробітництво між обласною держадміністрацією, Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву та регіональним управлінням цієї установи.

Меморандум передбачає взаємовигідну співпрацю та координацію зусиль, спрямованих на реалізацію житлової політики області, захист житлових прав жителів Луганщини, сприяння розвитку будівельної та пов’язаних з нею галузей народного господарства.