Прес-центр5 серпня 2016, 18:08

На Луганщину повернулися діти, які відпочивали в Івано-Франківській області

5 серпня заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик взяла участь у зустрічі 98 школярів із Новоайдарського району, які повернулися на Луганщину з Івано-Франківської області. Протягом трьох тижнів вони відпочивали в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку дітей «Опілля», що розташований у селі Добринів, що на Івано-Франківщині.

Поїздку для дітей організувала українська міжнародна громадська організація «Злучений Український Американський Допомоговий комітет».

Для маленьких жителів Луганщини було організовано безліч цікавих та незабутніх екскурсій: одноденні піші походи по мальовничим місцям села Добринів, відвідини міста Львова та Рогатина.

Під час перебування у Києві для школярів організували оглядну пішу екскурсію по визначним місцям столиці. Зокрема, дітлахи побували на алеї пам’яті Героїв Небесної Сотні, Майдані Незалежності, відвідали Михайлівську та Софіївську площі. На зворотному шляху 4 серпня вони на власні побачили Успенську Києво-Печерську лавру.

«Хочу від щирого серця подякувати українцям з усього світу за допомогу у оздоровленні дітей Луганщини, які надовго запам’ятають час проведений у дружній компанії, оточені теплом та піклуванням виховательського колективу», – зазначила Ольга Лішик.