Прес-центр11 серпня 2021, 11:08

На Луганщину завітала делегація Румунії

Перший заступник голови ОДА Олексій Смирнов провів зустріч з румунською делегацією на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Румунії в Україні Крістіаном-Леоном Цуркану.

У вітальному слові Олексій Смирнов подякував закордонним партнерам за усебічну підтримку України у боротьбі за територіальну цілісність країни, соціально-економічну підтримку Луганської області в рамках програм з розвитку.

Зокрема, у ході реалізації проєкту Міжнародного агентства з розвитку співробітництва RoAid проходить ремонт дитячого садка № 3 «Барвінок» у місті Рубіжному. У закладі планується замінити 120 вікон різного розміру та вісім балконних блоків. Максимальна сума фінансування румунськими партнерами становитиме 9,5 тис Євро.

RoAid продовжує підтримувати ініціативи розвитку України для досягнення цілей сталого розвитку. Так, минулоріч було реалізовані подібні ремонтні роботи на Донеччині і Закарпатті, а цього року – на Луганщині та Буковині.

Після зустрічі члени делегації вирушила на КПВВ «Станиця Луганська» аби на власні очі побачити проблемні зони нашого регіону поблизу лінії розмежування.