Прес-центр10 cічня 2019, 17:01

На Луганщину завітали гості зі Львівщини

Перебуваючи у Білокуракинському районі, заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко сьогодні, 10 січня, зустрівся з делегацією зі Львівщини.

Крім того, під час робочої поїздки він ознайомився з діяльністю центральної районної лікарні, провів нараду з керівництвом району та об’єднаних територіальних громад, де піднімались питання зайнятості населення, збереження і підготовки кадрів, роботи шкіл та закладів охорони здоров’я, співпраці райдержадміністрації та ОТГ тощо.

Цими днями на Білокуракинщині перебувають гості з Жовківського району Львівської області на чолі з головою райдержадміністрації Надією Щур.

Разом із заступником голови Луганської облдержадміністрації вони побували у Павлівській загальноосвітній школі, де взяли участь у Різдвяному святі та відзначили учнів, що вибороли перші місця в олімпіадах, наукових конференціях, різноманітних конкурсах та спортивних змаганнях.

Також члени делегації узяли участь в урочистостях, що відбулися у районному будинку культури.

Вітаючи білокуракинців та гостей, Геннадій Іваненко заначив, що програма «Схід і Захід разом» діє і це є підтвердженням Соборності і неподільності України, єднання громадян, успіху і перспективи нашої великої країни.

Також заступник голови облдержадміністрації провів прийом громадян, які зверталися до представника влади з актуальних питань сьогодення.