Прес-центр21 травня 2018, 17:05

На мосту в Троїцькому вже укладено асфальт та встановлюється огородження

На мосту в Троїцькому, який розташовано в Попаснянському районі поблизу лінії розмежування, майже завершені відновлювальні роботи. 

Наприкінці минулого тижня на об’єкті вже уклали асфальт, зараз встановлюється бар’єрне огородження.

Роботи з відбудови мосту виконують військовослужбовці 26-го об’єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту.

Як повідомили в Службі автомобільних доріг у Луганській області, ремонт військові проводять якісно, згідно з графіком, нарікань не має.  

Відбудова зруйнованого через бойові дії мосту знаходиться під контролем голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, який нещодавно проінспектував хід ремонту.

За словами заступника голови облдержадміністрації Вадима Данієляна, наразі українські військові працюють на тих об’єктах, де відмовляються інші підрядники через те, що неподалік розташована лінія розмежування.

Капітальний ремонт цього мосту через річку Лугань, розташованого на 37+062 км автомобільної дороги О131201 (пункт пропуску «Танюшівка» – Старобільськ – Бахмут – Комишуваха – Попасна – Мирон ГРЕС) розпочато у серпні 2017 року. Роботи  здійснюються за рахунок коштів Державного бюджету. Виконання проектно-вишукувальних робіт по капітальному ремонту пошкоджених мостів Луганщини відбувається за рахунок обласного бюджету.